Tutustu Suomen kauneimpaan fitness-urheiljaan Eeva Holloon

northtics | April 26, 2018 | 0 | Hot news

Entinen jääkiekkoilija Eeva Hollo halusi itselleen terveemmät elämäntavat, ja ne löytyivätkin joogasta ja fitnessistä. Pian hän löysikin itsensä ammattilaistason fitness-harrastuksen parista, ja pienen onnenkantamoisen kautta yhden salitreenikuvansa someen jaettuaan onnistui hän haalimaan itselleen 300 000 Instagram-seuraajaa.
Treeni: Koskaan ei ollut kahta samanlaista päivää, vaan kiireinen aikatauluni teki jatkuvasti muutoksia treeniaikatauluun. Tykkään toki vaihtelusta, koska saman asian tekeminen käy nopeasti tylsäksi!

Treenaan arkena kaksi kertaa päivässä 20 minuutin ajan, aamuisin ja iltapäivisin. Aamuisin treeniini kuuluu tavallisesti HIIT-kehonpainoharjoittelulla, ja iltapäivällä juoksu- tai sprinttitreeni. Nopeat treenit ovat mieleeni, koska niiden hoitaminen onnistuu niin hotellihuoneessa kuin puistossakin, ja siksi en yleensä käytäkään treeneissäni mitään apuvälineitä. Käyn myös koiran kanssa parin tunnin lenkillä joka ilta ennen nukkumaanmenoa.

Viikonloppuisin yritän yleensä tehdä jotain muuta. Käyn esimerkiksi juoksemassa, pyöräilemässä, voimistelemassa, pelaamassa tennistä, patikoimassa tai lenkillä koirani kanssa. Välillä myös osallistun fitness-tunneille. Sunnuntait lepään, korkeintaan harrastan kevyttä joogaa.

Oma fitness-ohjelmani perustuu lyhyille, mutta uskomattoman tehokkaille, 20 minuutin mittaisille treeneille, jotka kuka tahansa pystyy sovittamaan omaan elämäntyyliinsä. Ohjelma sisältää satoja liikkeitä joita itsekin käytän päivittäin, ja se tarjoaa vaihtelua ja kestävyysharjoittelua.
Voisin sanoa, että pääsin urheilun ja fitnessin makuun kolmevuotiaana, jolloin isäni vei minut ensimmäiselle voimistelutunnilleni, ja rakastuinkin liikuntaan ja aktiivisuuteen välittömästi.

Vuosien saatossa olen käynyt kokeilemassa monia urheilulajeja fitness-alalla, ja tärkein oppimani asia on ollut se, että ei ole yhtä ainutta oikeaa tapaa olla aktiivinen ja hyväkuntoinen. Tärkeintä on se, että liikunta on nautinnollista, ja että jokainen löytää itse sen itselleen toimivan tavan olla luova ja aktiivinen. Rutiinien vaihtaminen on tärkeä osa treenejä, jotta harjoittelu pysyy mielenkiintoisena ja jotta joka päivä treeneihin oikeasti HALUAA päästä. Mielestäni joskus kuntosalilla käynti, joskus taas juokseminen, jalkapallo, jooga, patikointi, HIIT-treenit tai näiden yhdistelmät ovat loistavaa vaihtelua kuukausittain. Elämässä tapahtuu jatkuvasti muutoksia, ja niin pitäisi tapahtua treeneissäkin!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta